Sobre nosaltres

Benvinguts a la Residència Gent Gran de Sils, un espai que va més enllà de ser simplement una residència. Som un centre acreditat i col·laborador del Departament de Drets Socials de la Generalitat, amb l'objectiu de proporcionar una atenció integral i de qualitat a persones tant autònomes com dependents.

La nostra visió és transformar la manera com entenem l'habitatge per a la generació actual de la gent gran. Proporcionant als residents una atenció de primer nivell, promovent l'envelliment actiu i amb l'objectiu de cobrir al màxim les seves necessitats de salut, autonomia i benestar.

Tenim places privades amb possibilitat de Prestació vinculada a residència i places públiques. 

 

Passeig per les instal·lacions de la gent gran

La nostra filosofia

Persona gran amb un gos

A la Residència Gent Gran de Sils, abordem el benestar dels nostres residents amb una filosofia única. Creiem que cada individu és una peça essencial de la nostra comunitat i treballem activament per evitar l'aïllament.

La nostra prioritat és proporcionar un ambient càlid, humà i acollidor, on cada resident se senti escoltat, respectat i atès amb el màxim grau d'excel·lència. Amb una dieta adaptada a les seves necessitats i una àmplia gamma de serveis que abracen tant l'aspecte físic com emocional, aspirem a convertir la Residència Gent Gran de Sils en un autèntic llar